Nieuwsbrief – juni 2022

Inhoud/onderwerpen:

  • Contact en Consultatie
  • We zijn Vloggers geworden
  • Onze folder
  • Zomer

Beste collega,

Via onze vertrouwde nieuwbrief brengen we je graag op de hoogte van een aantal zaken.

Contact en consultatie

Naar aanleiding van het recente MDO hebben wij begrepen dat ons inloopconsultatie-spreekuur, maandelijks op woensdag, niet aansluit bij de mogelijkheden van jullie huisartsen. Jullie gaven aan het prettiger te vinden wanneer wij psychologen, nu het weer kan, vaker aanwezig zijn op de koffiemomenten bij jullie rond 10.45uur. Natuurlijk geven wij graag gehoor aan deze uitnodiging zoals jullie gemerkt hebben. We vinden het belangrijk elkaar te blijven zien ter consultatie ‘en de vermaak’ , zeker nu de MDO’s in aantal zeer beperkt zijn geworden.

Met de POH GGZ van GC Reeshof, Hans en Carin, hebben we sinds een aantal maanden een structureel laag frequent lunchoverleg ter optimalisering van indicatiestelling en verwijzing.

We zijn Vloggers geworden

Het was, is en blijft zeer onrustig in de zorg. Bij ons in de ggz; bij jullie in de huisartsenzorg.

Zorgverleners worden aan de beleidstafels weinig gehoord. Zacht uitgedrukt.

We maken ons onverminderd zorgen en posten op Linkedin sinds kort vlogs ‘Verbazing over Bijzaken’.  Korte vlogs van enkele minuten, over dingen die ons verbazen, verwonderen of anderszins bezig houden met als doel bevorderen van transparantie in de zorg. Onder het motto:  ‘Kijk wat we meemaken. Er kan gelachen worden, of gehuild. Delen mag’.

Aflevering gemist: https://www.youtube.com/channel/UCNzdylNeLfUZIRYOBtWCchg

Onze Folder

Enige tijd geleden hebben we jullie voorzien van onze folders die je je patiënten kunt meegeven zodat zij zelf kunnen lezen over ons zorgaanbod en contractvrij werken. We hopen dat het verwijzen makkelijker maakt. Neem gerust contact met ons op wanneer je een nieuwe pakketje folders wilt ontvangen.

Zomer De zomer staat voor de deur. De natuur trakteert ons op zon en fijne temperaturen. We wensen je een fijne zomer en fijne vakantie toe!