Wat is een
mini-college Psychologie

Wat is een
mini-college Psychologie
NIET

Hoe kunt u inschrijven

·      Bent u nieuwsgierig en leergierig ten aanzien van uw eigen gezondheid?

·      Staat u op de wachtlijst voor individuele psychologische behandeling en wilt u alvast graag algemeen inzicht en handvatten om een begin te maken met uw herstel?

·      Bent u als partner/ouder/mantelzorger benieuwd en betrokken bij uw dierbare met psychische problematiek?

·      Of heeft u gewoon interesse in een of meerdere van de thema’s die we bespreken en bent u 25 jaar of ouder?

Dan bent u van harte welkom op één van onze mini-colleges waar u geïnformeerd wordt over belangrijke psychologische thema’s die ons allemaal aangaan!

Jarenlange ervaring met individuele behandelingen leert ons dat psycho-educatie (kennis, inzicht en handvatten) over algemene thema’s als nodig, helpend en zeer welkom wordt ervaren.

De colleges zijn geen therapiebijeenkomsten. U kunt rustig luisteren, kennis vergaren, inzichten opdoen en algemene handvatten ontvangen. Uw persoonlijke problematiek wordt niet besproken of gedeeld tijdens de colleges. U heeft dus geen verwijzing van de huisarts nodig. U ben geen patient, maar cursist. Er wordt dus ook geen medisch dossier aangemaakt.  

U kunt zich via de website inschrijven om een of meerdere colleges bij te wonen, graag ruim van tevoren maar uiterlijk 2 dagen voor de datum van het college. U betaalt via de website bij inschrijving. Kosten per deelnemer per college: € 30,-.

Het maximum aantal deelnemers per college is 15. Bij aanmelding via onze website ziet u onmiddellijk of er nog plaatsen beschikbaar zijn. Mocht het college volgeboekt zijn dan kunt u zich voor een andere datum inschrijven voor de colleges van uw keuze.