Vacature secretariaat ingevuld

We vonden een pareltje, heel dichtbij in ‘onze’ Priscilla van de Put-Gromiec.

Vanaf het begin van de ‘Doesburg-dependance’ (2013) vervult Priscilla de functie van huishoudelijk medewerkster in ons pand. Wij (en jullie) kennen haar als betrouwbare vrolijke fijne collega. We hebben elkaar in de loop der jaren goed leren kennen en hadden meermalen gezellige gesprekken over wensen in het leven. Zo wisten we dat Priscilla meer kan en wil dan poetsen, hoe essentieel een schone leef- en werkomgeving ook is.

Het idee vatte post bij ons: zou Priscilla onze assistente kunnen en willen zijn? Betrouwbaar, vriendelijk, intelligent, respectvol en altijd betrokken op ons werk in de ggz. Ons nieuwe visitekaartje en spil op het secretariaat?

Enige tijd geleden hebben we ons stoute plan aan Priscilla voorgelegd.

Haar reactie was en is eenduidig: puur enthousiasme.

Aangezien Priscilla geen secretariaat-opleiding/ervaring heeft zijn we haar inwerk-proces begonnen.

Priscilla gaat op 10 mei a.s. starten als onze assistente. Ze zal er iedere werkdag van 9.00-12.00 uur zijn, onze nieuwe spil op ons secretariaat.