Nieuwsflits – Aankondiging

Psychologiepraktijk Reeshof

Uw vertrouwde eerstelijnspartner in de wijk.

Datum: 16-11-2023

Nieuwsflits

Korte behandelinhoudelijke reminder


Beste collega,

Naast onze vertrouwde nieuwsbrief is het idee van een korte nieuwsflits ontstaan. Er lijkt behoefte te bestaan aan heldere korte presentaties van onze expertises en behandelmogelijkheden. Onze nieuwsbrief zal laagfrequent -enkele malen per jaar- algemene zaken over onze praktijk, de GGZ, regelgeving en andere ontwikkelingen in de zorg blijven aansnijden. De nieuwsflitsen zullen korter zijn en per flits één expertise of behandelgebied van één of meerdere collega’s uitlichten. We kiezen ervoor één onderwerp per keer te behandelen en dit duidelijk in de titel te melden. Als je aanvullende vragen hebt of meteen graag een patiënt in relatie tot het onderwerp wil bespreken kan je een email of telefoontje hieraan wijden. Betreffende collega zal je in de vorm van een korte consultatie snel te woord staan. Voor huisartsen uit regio Midden Brabant (Tilburg, Goirle, Kaatsheuvel, Hilvarenbeek, Udenhout, Drunen, Waalwijk, Oisterwijk en Loon op Zand) kunnen wij de consultatie direct indienen bij Primacura GGZ. Huisartsen buiten dit gebied ontvangen van ons een rekening die ze zelf kunnen indienen.


Namens Team

Psychologiepraktijk Reeshof
Doesburgstraat 10
5043 GC Tilburg
013 5718688

www.psychologiepraktijkreeshof.nl